Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ipari gyémánt szerszámok képes leírás - Gyémánt, ékszer.tlap.hu
részletek »

Ipari gyémánt szerszámok - Gyémánt, ékszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyemant.tlap.hu » Ipari gyémánt szerszámok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Carbodiam - gyémántszemcsés szerszámok

Carbodiam - gyémántszemcsés szerszámok

...Ön is - mint sokan mások - a legjobb akar lenni, s a legtöbbet szeretné nyújtani a megrendelői számára. Az építőiparban naponta tűnnek fel újabb és újabb anyagok, melyeket Önnek meg kell munkálnia - egyre rövidebb határidővel, egyre szigorúbb előírások, környezetvédelmi szabályozások terhe mellett. Megrendelői Önre bízzák, hogy miként, milyen gyémántszerszámokkal, gépekkel végzi el a munkát, őket sokkal inkább az foglalkoztatja: mennyiért, mennyi idő alatt, milyen minőségben tesz eleget az elvárásoknak. A verseny, a nyomás egyre nagyobb. Precízen, gyorsan teljesíteni csak a legjobb minőségű, megbízható, sokoldalú, átgondoltan megtervezett szerszámokkal lehet, s csakis akkor, ha pontosan tudjuk, mely területeken vethetjük be őket. Ebben próbálunk meg segíteni Önnek termékeinkkel, melyek a világ számos pontján győzték már meg a velük dolgozó szakembereket...

DIAMANTHART KFT - Gyémánt szerszámok

DIAMANTHART KFT - Gyémánt szerszámok

A Diamanthart Kft. már több mint 15 éve foglalkozik gyémánt szerszámok forgalmazásával valamint egyedi gépek tervezésével és gyártásával. Vállalkozásunk termékei között találhatóak gyémánt csiszoló és vágó korongok, csapos korongok, gravírozók és egyéb speciális szerszámok is. Ezek a szerszámok megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is. Az általunk forgalmazott termékekről honlapunkon részletes leírás található, ábrákkal, videókkal szemléltetve. Valamint a felhasználók és leendő vevőink döntését megkönnyítendő, részletes leírás található a szerszámok felhasználási területéről, és a lehető legoptimálisabb szerszám kiválasztásához is nyújtunk segítséget!

Diamantina

Diamantina

A Diamantina Kft. hivatása, hogy minden szakember, a legtökéletesebb gyémántszerszámmal végezhesse munkáját, ugyanakkor a szerszámot finanszírozó cégvezető is lássa, hogy nem mindig a legkedvezőbb szerszám ár termeli a legnagyobb profitot... XXX Profit termelő megoldások építőipari, kőipari és gyártó vállalkozásoknak. Professzionális gyémántszerszámok: vágókorongok, korona fúrók, csiszolók és marótárcsák gatter lapok és gyémántkötelek nagykereskedelme gyémántkorong,vágóko rong,vágótárcsa,gyémánt,gyémántszerszám,k orona fúró,magfúró,csiszoló,aszfaltvágó,betonv ágó,gránitvágó,márványvágó,asztali vizesvágó,állványos vizesvágó,aszfalt és betonvágógép,gép,szerszám,magfúrógép,Wor kdiamond,daraboló,téglavágó,partner,beszá llító,fúrókorona,gyémánt korona fúró,fúrókorona,gyémánt csiszoló,gyémánt marószerszám,gyémánt kötél,szegmens,turbó,folyamatos él,dupla soros,szendvics szegmens,dilatáció vágás,ipari padló,nut vágás,horony vágás,vágó

Eibenstock

Eibenstock

eibenstock, fúrógép, keverőgép, csiszoló, keverő, polírozó, állvány, szerszám, maró, gyémántfúró

Szakolcai Kft

Szakolcai Kft

Profilja a különböző alakú csapos csiszolók, tűreszelők, tárcsák és az egyedi igényeknek megfelelő galvanikus eljárással rögzített profilos gyémántszerszámok gyártása. Az igényeket rugalmasan teljesítjük, átlagos átfutási idő 1-3 hét.

T&T Diamant Bt.

T&T Diamant Bt.

Társaságunk 1998-óta foglalkozik gyémántszerszámok és a hozzájuk kapcsolódó új és használt gép, valamint gépalkatrészek forgalmazásával. Gyémántszerszámok tekintetében elsősorban a Team-Thaler GmbH (német) cég termékeit forgalmazzuk (www.team-thaler.com). Szinte minden anyag (beton, vasbeton, aszfalt, kő, stb.) fúrásához, vágásához, illetve minden géptípushoz tudunk gyémántszerszámot ajánlani. Több éves tapasztalatunk szerint a legjobb minőség és az értékarányos ár jellemzi a termékeinket. Csakis ezen jellemzők együttes meglétével nyerhettük meg a betonvágó és fúró cégek legnagyobbjait, és ezért lehetünk még ma is a legnevesebb cégek méltó konkurenciája. Cégünk foglalkozik a gyémántszerszámokhoz kapcsolódó használt és új gépek beszerzésével és alkatrészeik ellátásával, valamint a bontási szakterületen használt speciális gépek (betonrepesztő, harapó, kötélvágó stb.) beszerzésével.

Tinyshop,hu  Gyémántszemcsés gravírozás!

Tinyshop,hu Gyémántszemcsés gravírozás!

Kéziszerszámok, kisgépek, tartozékok, amelyekre az ezermesternek szüksége lehet. Fogó, csavarhúzó, mobilszerelő készlet, gyémánt gravírozó, Gyémántszemcsés készlet, Gyémántszemcsés pótfej, akkumulátoros gravírozó, nagyító, forrasztó, egykezes automata asztalos pillanatszorító, és még sok minden más. Nézz körül nálam! TinyShop. Hírek, ujdonságok Mobilok, tartozékok, alkatrészek. Régiség, Műtárgy, Antikvitás. Sport, egészség. Illatszer, Kozmetika Barkácscikk, hobbi. Autoextrák Divatcikk Ékszerek, Órák Játék.

Varga Speciál Kft

Varga Speciál Kft

fémbevonat,felületkezelés,fémfelületkeze lés,nikkelezés,horganyzás,foszfátozás,gyé mántszerszám

Tuti menü