Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyémántkereskedelem képes leírás - Gyémánt, ékszer.tlap.hu
részletek »

Gyémántkereskedelem - Gyémánt, ékszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyemant.tlap.hu » Gyémántkereskedelem
Keresés
Találatok száma - 9 db
De Beers

De Beers

The De Beers Family of Companies operates toward the goal of sustainable development.

Drágakőnagyker

Drágakőnagyker

Cégünk ékszer,drágakő és csiszolt gyémánt ( briliáns) kereskedelemmel foglalkozik. Célkitűzésé, hogy Ön bebírja szerezni a legjobb minőségű drágakövet az Ön által megálmodott ékszerhez a legkedvezőbb áron. Kérjen tőlünk e-mailban árajánlatot és nem fog csalódni. Nálunk csakis GIA ( Gemological Institute of America ) által kiállított certificattal ellátott köveket kaphat a legjobb áron.

Faragold ékszer

Faragold ékszer

A gyémánt két világháborút és több gazdasági válságot túlélt, értékéből sosem veszített különlegességének és ritkaságának köszönhetően. Tehát befektetésnek is ideális, akár magában, akár ékszerekbe foglalva. gyűrű, medál, fülbevaló, karkötő, nyaklánc, nyakék, karperec, kitűző, férfi gyűrű, női gyűrű, kollekció, ékszerkollekció, különlegességek, csiszolás, csiszolt gyémánt, fazetta, ékszer, gyémánt, drágakő, briliáns, webáruház, ékszer webáruház, gyémánt webáruház, drágakő webáruház, nagykereskedelem, forgalmazás, ékszerkereskedelem, drágakő online gyémánt, online drágakő, online ékszer, online briliáns, ékszergyártás, gyártás, ékszerkészítés, egyedi ékszerkészítés, ékszer import, gyémánt import, drágakő import, fordítás, drágakőfoglalás, polírozás

Gyémánt webáruház

Gyémánt webáruház

A Gyémánt Online nem csak egy hely, ahol interneten keresztül lehet ékszergyémántot vásárolni, hanem egy olyan sokrétű információforrás a gyémánt-témakörben, ahol a vásárlás előtt álló, vagy a téma iránt érdeklődő olvasó minden információt megtalál a választáshoz. Ezen kívül foglaló és ötvös partnereink elérhetőségeit is megtalálja honlapunkon. Ékszergyémánt választékunk a picike, párszáz forintos gyémántokról egészen a többmillió forintos drágakövekig terjed.

Gyémánt, briliáns ékszerét, kövét azonnal megvásároljuk.

Gyémánt, briliáns ékszerét, kövét azonnal megvásároljuk.

Az Aranypont azoknak szeretne segíteni, akik szeretnék értékesíteni cserélni gyémánt, briliáns köveiket, drágaköveiket vagy ékszereiket. Szabadítsa fel ezekben az ékszereiben álló pénzét, és értékesítse. Mi megvásárlunk minden gyémántot, briliánst, akár egyszerű kidolgozású gyémánt köveket, ékszereket, akár magas fokon kidolgozott briliáns köveket, drágaköveket, ékszereket. Ezenkívül mindent megvásárlunk, ami arany, ezüst, platina, palládium, nemesfém. Hozza be az Aranypont Központba, ahol készpénzzel fizetünk!

Instant Diamond Price Quotations

Instant Diamond Price Quotations

Loose Diamonds, certified diamonds, wholesale diamonds and all diamond prices. Diamond delivery world wide, Original Diamonds the diamond source."> "Diamonds, diamond, engagement rings, diamond prices, diamond rings, diamond engagement rings, loose diamonds, diamond jewelry, diamond earrings, jewelry cleaner, jewelry, fine jewelry, De Beers, 4 C's, diamond mine, black diamond, diamond shapes, pink diamonds, diamond pendants, jewellery

Ld diamond

Ld diamond

Egy fiatal, dinamikus gyémánt kereskedő csapat vagyunk. Cégünk már a 60-as évek óta foglalkozik gyémántokkal. Atyáink gyémánt csiszolók voltak, akik a vásárlók igényeinek megfelelően csiszolták és vágták a gyémántot. Mondhatjuk, hogy a gyémánton nőttünk fel. Atyáink tapasztalataihoz hozzáadtuk a mi dinamizmusunkat és kicsi gyémánt csiszoló gyáraikat nemzetközi kereskedelmi központtá alakitottuk. Jelenleg vannak irodáink Indiában, Izraelben, Hong Kongban és Thaiföldön. Szeretnénk azoban megismertetni magunkat Europa és az USA piacain is. "A gyémánt a lány legjobb barátja" - szól a dal. Ami igaz az igaz, jóval több nő mint férfi vesz vagy kap gyémánt ékszert. Azonban, a gyémant egy férfi legjobb barátja is lehet, ha befektetésnek vásárolja. Cégünk több mint tiz éve szolgáltat gyémántot befektetési célra. Nagy (1ct+) méretű, különálló, csiszolt kövekkel kereskedünk, melyek szépen mutatnak ékszerben, a széfjében, vagy a zsebében. A befektetésként vásárolt gyémánt ugyanis nemcsak érték növelő, hanem egy lakással vagy földdel ellentétben, mozditható és bárhol bárkinek eladható. Cégünk széleskörű forrásokkal rendelkezik és beszerezi a vásárló izlésének, pénztárcájának, vagy széfjének legmegfelelőbb gyémántot. A több nyelvet beszélő nemzetközi csapatunk szivesen ad tanácsot arról, hogy mely kövekbe érdemes befektetni. Kapcsolatba léphet velünk telefonon, emailen, vagy személyesen is a mi vagy akár az ön irodájában.

Online Gyémánt

Online Gyémánt

A köveket és ékszereket magánszemélyként, megbízási szerződés keretén belül szállítom (kövek esetében 2-3 hét, ékszerek esetén 5 hét) fényképes minőségi garanciával. Kövek esetén a minimális rendelés 10.000 forint. Fizetési módokról, szállításról, és szállítási költségekről kérjen tájékoztatást. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzám bizalommal.

R-A Diamond: gyémánt és gyémánt ékszer

R-A Diamond: gyémánt és gyémánt ékszer

R-A Diamond: a minőségi gyémánt ékszerek és csiszolt gyémántok hazai piacvezető nagykereskedője. Egyedülállóan gazdag gyémánt kínálat mindenfajta méretben és kidolgozásban (VS és IF tisztaságú gyémánt kövek). GIA, HRD és IGI tanúsítványú gyémántok nagy választéka. Minőségi, egyedi gyémánt ékszerek: gyémánt gyűrű, gyémánt medál, gyémánt fülbevaló, gyémánt karkötő, gyémánt nyaklánc. Az elmúlt 12 év során az R-A Diamond egyike lett a leggyorsabban fejlődő vállalkozásoknak ezen a területen. Nemzetközi beszerzési forrásainknak köszönhetően egyedülálló kidolgozású gyémánt ékszereket kínálunk az eljegyzési gyűrűktől, házassági évfordulós ékszerektől, a fülbevalóktól, a karkötőkön át egészen a nyakláncokig, medálokig.

Tuti menü