Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyémánt és egyéb ékszerkészítés képes leírás - Gyémánt, ékszer.tlap.hu
részletek »

Gyémánt és egyéb ékszerkészítés - Gyémánt, ékszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyemant.tlap.hu » Gyémánt és egyéb ékszerkészítés
Keresés
Találatok száma - 9 db
Aranykorona ékszerüzlet- Dabas

Aranykorona ékszerüzlet- Dabas

Arany ékszerek : Karikagyűrűk: 26 féle tipus azonnal választható és vihető méret és mintakollekció, Továbbá kb:100 féle katalógusból és minta alapján rendelhető. Gyűrűk: Női kisérő köves és kő nélküli gyűrűk 650 féle.(többnyire egyedi formák ) Továbbá katalógusból kb:800 féle rendelhető. Nyakláncok: női férfi és gyermekmodellek kb:150-160 darabos készletből választható Karláncok: n ői férfi és gyermekmodellek kb:100-120 darabos készletből választható Fülbevalók: bedugós, beakasztós,lógós,karika valamint egyedi típusú modellek 400-450 féle tipusból választható . Medálok: 250 féle külömböző formájú medálok, valamint a katalógusmodellek. Ezüst ékszerek: nem csak hagyományos hanem főként divat és egyedi modellek. Gyűrűk, medálok, nyak-és karláncok, kitűzők,nyakkendőtű, pénzcsipesz,kulcstartó Óra: Arany , ezüst divat és extra igényeket kielégítő modellek / DKNY, Fossil Passion, Bernard Florentin, Citizen, Casio, Mirage/ Fali- és ébresztőórák. Egyébb szolgáltatásaink: Egyedi és katalóguból választott ékszerek készítése (hozott aranyból is), vésés, kőfoglalás, antik ékszerek javítása és restaurálása, Fénykép alapján medál készítése, Vásárlási utalvány.

BAKÁCS GYÖRGY ARANYMŰVES

BAKÁCS GYÖRGY ARANYMŰVES

Ékszerjavítás Arany, ezüst ékszerek, dísztárgyak javítása, forrasztása, alkatrészek pótlása azonnal illetve rövid határidovel. Aranyozás, ezüstözés, rhodiumozás. Szintetikus és valódi kövek pótlása, foglalása. Ékszerkészítés Aranyból, ezüstbol, platinából. Egyedi elképzelés alapján illetve katalógusból.

Ékszer világ- ékszerkészítés

Ékszer világ- ékszerkészítés

Műhelyünk nagy tapasztalattal rendelkezik az egyedi ékszerek készítésében. A hagyományos kézi munka mellett, a legmodernebb technológiával dolgozunk, aminek segítségével garantálni tudjuk a legmagasabb minőséget és pontosságot. Bármilyen elképzelést megvalósítunk, de szívesen segítünk megtervezni a megálmodott ékszert, amiről igény szerint látványtervet is készítünk, és kézzel fogható formában is prezentálni tudunk. A kedves vevő válogathat saját modelljeinkből, de igény szerint a hozott mintát is elkészítjük. Aranyból és platinából dolgozunk, és a drágakövek széles választékával várjuk Önöket. Mindennemű egyéb ékszerrel kapcsolatos szolgáltatást is nyújtunk: ékszerbecslés, javítás, felújítás, restaurálás, kőpótlás, vésés, kőcsiszolás és gyöngyfűzés. A szomszédban édesapánk, Hári Antal, órásüzletében antik órák adás-vételével, javításával, restaurálásával foglalkozik. Az ő nyitvatartása keddtől csütörtökig, 10:00-18:00 óráig tart (ebédszünet 13:00-14:30). ékszer, ékszerek, arany, ezüst, gyűrű, nyaklánc, óra, ékszerbolt, Budapest

Ékszerkészítés gyémánt és platina ötvözet

Ékszerkészítés gyémánt és platina ötvözet

A jegygyűrű viselésének évezredes hagyománya van. Az eljegyzési gyűrűk kör formája már a kezdetek óta az örökkévalóságot és a teljességet jelképezi. Az eljegyzés jegygyűrűkkel történik, amelyeket karikagyűrűk váltanak fel a házasságkötéskor. Ma már megszokott, hogy a házasok ujjára is gyémánt gyűrű kerül. A modern ékszerkészítés nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően a Karl ékszer olyan gyűrűket kínál, amelyek nemcsak káprázatosan gyönyörűek, de tartósak is, így egy életen át viselhetők. Kérdés esetén hívjon bátran.

Fatumjewels - ékszerkészítés

Fatumjewels - ékszerkészítés

Galériánkban megtekinthetőek saját tervezésű, valóban egyedi ékszereink, különleges eljegyzési gyűrűink, karikagyűrű mintáink, valamint bőséges drágakő választékunk ( gyémánt , rubin , smaragd , zafír , ametiszt , citrin stb.), ritkaságaink.

M - ÉKSZER ÖTVÖSMŰHELY- Gyöngyös

M - ÉKSZER ÖTVÖSMŰHELY- Gyöngyös

Hagyományos és egyedi ékszerelképzelések megvalósítása. Drágaköves és vésett ékszerek készítése. Arany és ezüst tárgyak javítása, felújítása. Polírozás, galvanizálás, használati illettve kegytárgyak esetében is.

Mihalovits Manufaktúra- Budapest

Mihalovits Manufaktúra- Budapest

arany- és ezüstműves, ezüst, ékszer, kézműipar, ötvös aranyékszer, díszítő munka, drágakő foglalás, egyedi ékszer, ezüstékszer, ékszerjavítás, ékszerkészítés, ékszertervezés, gyöngyékszer, kőpótlás, törtarany felvásárlás

Wassermann  ékszerkészítés

Wassermann ékszerkészítés

A Wassermann ékszer 1999-ben létrehozott magánvállalkozásként indult. A különleges boráról világhírűvé vált aprócska városban, Tokajban alakítottuk ki ékszerüzletünket ötvösműhellyel. Platinaékszer készítés Ékszerek tervezése és készítése 14 és 18 karátos aranyból és ezüstből Saját tervezésű és készítésű egyedi, zsűrízett ékszerek értékesítése Arany és ezüst ékszerek javítása magas minőségben magánszemélyeknek ékszerüzletek részére bedolgozás. Régi ékszerek felújítása és átalakítása Extra méretű és fazonú láncok készítése Drágakövek beszerzése, csiszolása, foglalása Családi címerek vésése pecsétkövekbe Díszítővésés nemesfémekbe Ékszerzománcozás Törtar any és ezüst felvásárlás Fotózás archíválási célból: Gyakran találkozunk olyan esetekkel, amikor a károsult utólag szeretne ellopott vagy elhagyott ékszereiről rajzot készíttetni és azok értékét meghatároztatni. Előzzék meg ezeket a helyzetek. A használaton kívüli igazán értékes ékszereket, családi emlékeket széfben tárolják. Készíttesenek róluk fotót, illetve értékbecslést, leírást, melyet a rendőrség és a biztosító társaságok is elfogadnak szakvéleményként...

WIEMANN & WIEMANN Ékszer

WIEMANN & WIEMANN Ékszer

A Wiemann&iemann Aranyműves műterem az első olyan ékszerész műhely Magyarországon, ahol a vevők nemcsak az ékszerekkel és drágakövekkel ismerkedhetnek meg, hanem betekinthetnek a tervezés és a készítés különböző fázisaiba is. A műterem vezetői külföldi tapasztalataikat kívánják kamatoztatni és meghonosítani itthon. Céljuk, hogy megismerjék vevőik elképzeléseit, álmait, egyéniségét, s így személyre szabott ékszereket tervezzenek és készítsenek számukra. Szívesen ötvözik más művészeti ágak tapasztalatait, alkotásait műveikben, amellyel újszerű, egyéni kifejezésmódot és stílusvilágot teremtenek. - A MÜTEREMRÖL: Jelenleg megrendelésre dolgozunk, nem csak aranyból, platinából és brillekkel, hanem ezüstből és színes drágakövekből is szívesen készítünk ékszereket. Természetesen számunkra a vevő a legfontosabb, így ha valaki saját elképzelés alapján szeretne ékszert, azt is nagyon szívesen elkészítjük. Műtermünk jól megközelíthető, hiszen a II. kerületben a Marczibányi térnél, a budai hegyek lábánál található. Hétfőtől péntekig 8.30-tól 17.30-ig vagyunk nyitva, de természetesen előzetesen egy korábbi vagy késobbi időpontot is egyeztethetünk.

Tuti menü