Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Értékbecslés - mínősítés képes leírás - Gyémánt, ékszer.tlap.hu
részletek »

Értékbecslés - mínősítés - Gyémánt, ékszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyemant.tlap.hu » Értékbecslés - mínősítés
Keresés
Találatok száma - 7 db
AGS Laboratories

AGS Laboratories

Az egyik megkülönböztető tényező, amely elválasztja AGS Laboratories más gyémánt grading laboratóriumok, hogy a misszió az AGS Laboratories egyik fogyasztóvédelem. As a part of the American Gem Society, a group of over 1,200 retail jewelers in North America founded by Robert Shipley in 1934, AGS Laboratories shares the important mission of the Society of consumer protection, adherence to the highest ethical standards in conducting business in the jewelry industry, and continuing gemological education for jewelers. Ennek része az amerikai Gem társadalom, a csoport több mint 1200 kis-és Észak-Amerika jewelers alapította Robert Shipley 1934-ben, AGS Laboratories részvények fontos küldetése a Társaság a fogyasztóvédelem, a ragaszkodás, hogy a legmagasabb szintű etikai normákat üzletvezetésnek a ékszer iparban, és a folyamatos gemological oktatás jewelers. When you purchase a diamond with an AGS Laboratories grading report, you are assured of the highest level of grading accuracy and the most advanced technology available for evaluating how well a diamond is cut. Ha vásárolni gyémánt egy AGS Laboratories grading jelentést, akkor biztos, a legnagyobb osztályozási pontosság és a legfejlettebb technológia áll rendelkezésre, hogyan értékeli a jól gyémánt vágás.

Drágakő és antikvitás felvásárlás kézpénzel

Drágakő és antikvitás felvásárlás kézpénzel

Aranyfelvásárlás nagyon kedvező áron és feltételek mellett üzletünkben a 11. kerületben. Ezen felül felvásárolunk továbbá antikvitásokat is,könyveket bélyegeket, órákat, teljes hagyatékokat is akár ingatlannal is! Cégünk 35 éves tapasztalata reméljük kellő garanciát sugall hozzáértésünkre. Keressen minket!

EGL USA

EGL USA

Több mint 25 éve, hogy a felkínált finom ékszer kereskedelem és a fogyasztók pontos, megbízható azonosítás drágakő és szakmai igazolást érvényesíti a drágakő vásárol. The EGL USA Group is comprised of four North American labs that have built a reputation for: Az amerikai csoport BGL áll a négy észak-amerikai laborok, hogy beépített híre: * E xceptional, innovative service E xceptional, innovatív szolgáltatások * State-of-the-art technology State-of-the-art technológia * The fastest service of any major gemological laboratory A leggyorsabb szolgáltatás minden nagyobb gemological laboratórium * The largest variety of gemological services A legnagyobb több gemological szolgáltatások * Cutting-edge research Élvonalbeli kutatási * Education for the jewelry trade and consumers Oktatás az ékszer kereskedelem és a fogyasztók...

Elegiusz Bt. - Budapest

Elegiusz Bt. - Budapest

Arany, ezüst, drágakő, igazságügyi szakértés. Drágakő meghatározás, certifikát készítés. Ékszertervezés, egyedi ékszer készítés.

Gem Scan

Gem Scan

Otthon Vállalati Szolgáltatások Elkötelezettségünk ISO 9001 Registered Termékek és szolgáltatások Lézer Inscription Diamond Grading Kapcsolódó linkek Elérhetőség Gem Scan was incorporated in 1985 as an independent jewellery appraisal laboratory providing gem identification and appraisal services to the jewellery trade and public. Gem Scan elfogadnak 1985-ben önálló ékszerek értékelést nyújt gem laboratóriumi azonosítása és értékelési szolgáltatások az ékszerek és a kereskedelem. Our laboratory is fully equipped with state of the art gemological equipment as well as laser inscription technology for diamonds. A laboratórium teljesen felszerelt állapotban gemological a korszerű berendezések, valamint a lézer felirat technológia a gyémántokat. Contacts within the trade across Canada and the United States provide Gem Scan with accurate, up-to-date market prices for diamonds, gems and the manufacturing of jewellery. Kapcsolatok az átmenő kereskedelem Kanada és az Egyesült Államok nyújt Gem Scan pontos, aktuális piaci árakat a gyémánt és drágakő ékszerek gyártásához.

GIA

GIA

Alapítva 1931-ben, a Gemological Institute of America a világ legelső hatóság gyémántok, színes kövek és gyöngyök.

V-Pearl Gyémánt Kalkulátor

V-Pearl Gyémánt Kalkulátor

...Az értékbecslés alapja a gyémánt minősítésére vonatkozó nemzetközi gyakorlat figyelembe vételével a kereskedelemben előforduló kövekre itthon kialakított és elfogadott számítási módszer, mely részletei tanfolyamainkon megismerhetők. A sokoldalú számítási módszer alkalmazása révén a különböző fajtájú, korú csiszolás és a kőfoglalás beszámítása, a régi ékszerben található gyémánt értékelésére is lehetőséget nyújt. A dolláralapu kalkulációhoz a dollár árfolyama naponta frissül...

Tuti menü