Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ékszerkereskedés (külföld) képes leírás - Gyémánt, ékszer.tlap.hu
részletek »

Ékszerkereskedés (külföld) - Gyémánt, ékszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyemant.tlap.hu » Ékszerkereskedés (külföld)
Keresés
Találatok száma - 6 db
AGcolor

AGcolor

Rólunk AG Color Inc. NY, carries a generations old legacy of being cutters of the finest quality gemstones. AG Color Inc. NY, magában hordozza a régi generációk örökségét is vágógépek a legjobb minőségű drágakövek. From our facilities in Jaipur, India to our offices in the United States, AG Color Inc. bears a reputation for unwavering commitment to Service and strict adherence to Quality. A mi létesítmények Jaipur, India, hogy a hivatalok, az Egyesült Államokban, AG Color Inc. viseli híre elkötelezettségéről Szolgálat és szigorú betartása Minőség. WE ARE ONE OF THE ONLY 8 TANZANITE SIGHTHOLDERS IN THE WORLD HOLDING A MAJOR SHARE IN THE LARGEST TANZANITE ROUGH PRODUCING COMPANY AS A SIGHTHOLDER. WE ARE ONE A csupán 8 TANZANITE SIGHTHOLDERS A VILÁG, akik egy jelentős részét a legnagyobb TANZANITE durva előállító cég MINT SIGHTHOLDER. This business, which caters to high end jewelers and mass manufacturers, is run by Mr. Hemant Phophaliya in New York with manufacturing and quality control in Jaipur, India. Ez az üzlet, amely a vendégeket magas jewelers és a tömeg a gyártók, fut úr Hemant Phophaliya New York gyártási és minőség-ellenőrzés a Jaipur, India. Our commitment to quality starts from sourcing the rough from the mines to the cutting by skilled personnel at their offices at United Gems and United Jewellers in Jaipur. Elkötelezettségünk a minőségi indul sourcing durva a bányákból a vágással szakképzett személyzettel való irodái Egyesült Drágakövek és az Egyesült Jewellers in Jaipur. For over a decade AG Color Inc. have excelled in precision cut Caliberated and Free Size tanzanite, carrying an inventory which includes Pairs, Suites and Custom Cut shapes &sizes for the discerning jeweler Több mint egy évtizeddel AG Color Inc. van excelled a precíziós vágott Caliberated és Szabad Méret tanzanite, melyen egy jegyzéket, amely tartalmazza Pairs, lakosztályok és egyéni Cut formák és méretek a józan ékszerész AG Color Inc. NY has carved a niche for itself not only in the local US maket but even internationally in Hong Kong, Europe and other parts of the world. AG Color Inc. NY a faragott rést saját maga nem csak a helyi amerikai maket, de még a nemzetközi Hong Kong, Európa és a világ más részein. Most of their marketing is through important trade shows in the US such as JA New York, Tucson, JCK Las Vegas and International Trade Shows like Hong Kong March, Basel, and Hong Kong September. Most, hogy az értékesítés révén fontos kereskedelmi mutat az USA-ban, mint a JA New York, Tucson, JCK Las Vegas és a Nemzetközi Kereskedelmi Shows mint Hongkong március, Basel, Hongkong és szeptemberben. AG Color Inc. NY has consistently won the First and Second place for the AGTA Spectrum Awards in Pairs and Suites for 2 consecutive years. AG Color Inc. NY következetesen megnyerte az első és a második helyen a AGTA Spectrum Awards párban és lakosztály, 2 egymást követő évben.

Beverley K Jewelers

Beverley K Jewelers

Eljegyzési gyűrűk az 18k fehér arany gyémánt...

CDT official site

CDT official site

Kanadai gyémántbánya tulajdonos cég. A saját gyémántjait megcsiszolja és brilliánsként, drágakőként értékesíti.

Cut Diamonds

Cut Diamonds

A cégről Mi vagyunk a gyártók és a nagykereskedők ömlesztett gyémántok az egész világ. Our family has been in the diamond business since 1910 and has been one of the nation's leading diamond wholesalers and cutters since 1939. A család már a gyémánt 1910 óta az üzleti és egyike volt az ország vezető gyémánt nagykereskedők és vágógépek, mivel 1939. We are members of the Diamond Dealers Club of New York, the World Federation of Diamond Bourses, the GIA Gem Trade Laboratory, the American Gem Society Labs, and the Diamond Manufacturers and Importers Association. Mi vagyunk tagjai a Diamond Forgalmazók Club of New York, a World Federation of Diamond bourses a GIA Gem Kereskedelmi Laboratory, az American Society Gem Labs, és a Gyémánt-gyártók és Importőrök Szövetsége. LCI manufactures finely cut diamonds of all shapes and in sizes ranging from 0.50 carats and up, specializing in Hearts and Arrows Ideal Cut round brilliant diamonds. LCI gyárt finomra vágott gyémánt minden alakban és méretben tól 0,50 karátos és felfelé szakosodott Szívek és nyilak Ideális Vágott kerek briliáns gyémánt...

Eljegyzési gyűrűk

Eljegyzési gyűrűk

A De Beers a világ legnagyobb gyémánttermelő vállalatcsaládja. Az 1888-ban alapított De Beers egyértelműen a legnagyobb tapasztalattal, hagyománnyal és hozzáértéssel rendelkező vállalat a gyémántékszerek piacán. A dél-afrikai DeBeers gyémántbányászattal és -csiszolással is foglalkozik, s a világ nyersgyémánt értékesítésének majdnem felét ez a dél-afrikai vállalat mondhatja magáénak. A gyémántok osztályozásánál figyelembe vett 4C-t (cut, carat, colour &clarity = csiszolás, karát, szín és tisztaság) meghaladva az általuk készített ékszereknél a szépség és a design is sokat számít. Ezeket pedig a tűz-élet-csillogás hármasában vélik megragadhatónak, amely értékeket a De Beers szerint minden gyémántnak magában kell hordoznia. 2001-ben a DeBeers összeállt az LVMH csoporttal, hogy saját ékszereit is elkészíthesse és árusíthassa az addig többnyire csak kitermeléssel és nagykereskedelemmel foglalkozó cég. Az eredmény nem okozott csalódást. Kollekciók : Ice on Fire, Burning Rocks, Secrets of the Rose, Wildflowers, Radiance, Talisman, The Amulets, Valley of Diamonds és a lélegzetállító High Jewellery darabok. Csak 9 országban van saját butikjuk, az Interneten viszont lehet időpontot egyeztetni a megtekintéshez.

Minősített gyémánt,nagyszerű kereseti lehetőség.

Minősített gyémánt,nagyszerű kereseti lehetőség.

Családbarát vállalkozás,amellyel rendezheti tartozásait. Lesz nyugdíjad ?Vagy jár Neked a nyugdíj csak nem lesz miből kifizessék. cselekedj előre ,most kis befektetéssel sikeres jövőt építhet magának.

Tuti menü